Nieuwsbrief:

ZERO  SR/S - 2021

Garantie: Ja
1011 Km
SKYLINE
zero - sr-s
zero - sr-s
zero - sr-s
zero - sr-s
zero - sr-s
zero - sr-s
zero - sr-s
zero - sr-s
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2021

De SR/S in de ZF 14.4 Premium uitvoering.
Betreft een BTW motor.

De getoonde prijs is inclusief afleverkosten. Al onze occasions gaan de weg op inclusief een afleveringsbeurt, controle op slijtagepunten en BOVAG garantie.
Al meer dan dertig jaar is Moto Rotterdam het juiste adres voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zowel voor aankoop als voor onderhoud van motoren en scooters. Wij zijn te vinden aan de Strickledeweg 110 in Rotterdam.

Officieel dealer van Ducati, Honda, Kawasaki en Royal Enfield.

Voor meer motoren zie onze website www.motorotterdam.nl
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Moto Rotterdam
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: DUCATI in 1999 - Ducati gooit daarbij ook de bedrijfsstrategie om en gaat van een productiegericht bedrijf om naar een entertainment leverend bedrijf. Men levert nu een motorrijervaring, opgebouwd rondom de eigen technisch hoogstaande producten waarbij ook gebruik wordt gemaakt van de (race)historie, accessoires en toebehoren. Ook word er een lijn met kleding en merchandise opgezet. Het eerste World Ducati Weekend onderstreept de nieuw ingeslagen weg van de Ducati Community en brengt in Misano 10,000 Ducatisten van over de gehele wereld bij elkaar. Het uitluiden van het oude millenium doet Ducati door op 24 maart 1999 naar de beurs te gaan met de Ducati Motor Holding bij de New York en Milan Stock Exchanges.
© 2000 - 2024 Motoroccasion