Nieuwsbrief:

DUCATI  SUPERSPORT S - 2017

28000 Km
Parelmoer wit
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
ducati - supersport-s
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Zeer fraaie Supersport S 937 met  Akrapovic en quickshifter pro.
Ducati Supersport S uit 2017 met 28000 Kilometer (Desmo onderhoud is uitgevoerd) op de teller. Deze sportieve schoonheid is in uitstekende staat. Met zijn krachtige 937cc V-twin motor levert de Supersport S een indrukwekkende combinatie van vermogen en wendbaarheid.

Deze motorfiets is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder instelbare rijmodi, Öhlins vering, tractiecontrole en ABS om de rit zo veilig en spannend mogelijk te maken. De Ducati Supersport S biedt een perfecte mix van sportieve prestaties en dagelijkse bruikbaarheid, met een comfortabele zitpositie en een stijlvol design.

Of je nu geniet van bochtige wegen of lange snelwegritten, deze Ducati staat garant voor een opwindende ervaring. Met een aantrekkelijke prijs en zo'n lage kilometerstand is dit een kans die je niet wilt missen. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een proefrit te plannen. Grijp deze kans en beleef de ultieme rijervaring op de Ducati Supersport S.
 

  • Gielen Motorsport
    Venusweg 16
    8938BC Leeuwarden
    Gielenmotorsport@gmail.com
    0614442880

    https://gielenmotorsport.nl/aanbod/
    Open van 9.00 tot 18.00

    Financiering mogelijk
    Gratis 5 dagen all-risk verzekering
  • Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Zet- en drukfouten zijn voorbehouden. Controleer voor aankoop van een motorfiets daarom goed de zaken (o.a. accessoires, opties) die voor uw beslissing belangrijk zijn.

Opties en Accessoires:
ABS, Akrapovic sport demper, blipper shift, houder GPS, In hoogte verstelbare ruit, motor slip regeling, Ohlins vering, Quickshifter, Traction Control, Versnellingsindicator, Duocover , LSL hendels, donker ruit , Ducati alarm systeem




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Gielen Motorsport
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: MOTO GUZZI in 1946 - Dit waren precies de belangrijkste kenmerken van de Guzzino 65 CC die door Moto Guzzi in 1946 wordt gelanceerd. De door Antonio Micucci ontworpen en door Cardellino verbeterde lichtgewichtmotorfiets is in de jaren 50 voor meer dan een decennium de best-selling motorscooter in Italië en Europa. Het werd zo goed verkocht dat aan de eerste Guzzino-rally in 1949, dat slechts drie jaar na de lancering werd georganiseerd, 14.000 mensen deelnemen.
© 2000 - 2024 Motoroccasion