Nieuwsbrief:

ROYAL ENFIELD  GUERRILLA 450 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
PLAYA BLACK
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
DEZE NAKED ZIET ER GOED UIT

De Guerrilla 450 draait om design zonder gimmicks. Geen bling bling. Geen nutteloos plastic. Hij is atletisch gebouwd met perfecte hoeken, doelgerichte lijnen en flinke spierballen op de juiste plaatsen. Deze machine ziet er net zo goed uit als dat hij rijdt.

THE ALL-ROADSTER: THE GUERRILLA 450

De Guerrilla 450 is gefinetuned door motorrijders die weten wat motorrijden is. Hij biedt motorrijders van elk niveau maximale sensatie en optimale handling, op ieder toerental. Door de rechte rijpositie, praktische zadelhoogte en het ultraresponsieve chassis is het de perfecte machine voor dagelijkse ritten, of je nu door druk verkeer slalomt of heerlijk door de bochten scheurt.

GROMMEND OP JACHT

De Guerrilla 450 is niet ontworpen voor voor de specificaties of race ambities. Hij is ontwikkeld voor één ding, en dat is rijden. Deze motorfiets is gefinetuned met praktische rijmodi voor wegen waar je werkelijk op rijdt. Door de vloeistofgekoelde 452 cc Sherpa-motor schiet je over het hele toerengebied als een speer vooruit, in welke versnelling dan ook.

SHERRRPA

Door de vloeistofgekoelde 452 cc Sherpa-motor met 40 pk en 40 Nm koppel, heeft de Guerrilla 450 meer dan genoeg vermogen in huis voor elke situatie

ANDERE STEMMING? ANDERE RIJMODUS.

Schakel binnen luttele seconden van Performance naar Eco met het razendsnelle EMS-systeem, waarmee je ook brandstof bespaart.

TRIPPER TFT-DISPLAY
Luister muziek, lees berichten, bekijk kaarten en doe nog veel meer terwijl je telefoon in je zak blijft met het Tripper TFT-scherm van de Guerrilla 450, compleet met Google Maps en een 2,4/5 Ghz wifi 5-chip.

INTUÏTIEVE ERGONOMIE
Met zijn lage zadel, middelhoge voetsteunen en rechte rijpositie is de ergonomie van de Guerrilla 450 ontworpen om zich aan jouw rijstijl aan te passen. Geen enkel obstakel is te groot, of je nu door druk verkeer of scherpe bochten rijdt.

BREDE TUBELESS BANDEN

Door de 17-inch wielen, brede tubeless banden (120/70 voor en 160/60 achter) en het speciale profiel blijf je op de Guerrilla 450 bij elke snelheid en in elke situatie in controle.

CHASSIS EN VERING

Door het dubbelbuis frame, de 43 mm telescopische voorvering en 140 mm monoshock draagarm-achtervering van Showa voelt de Guerrilla 450 als een verlengstuk van jezelf.
  • _____________________________________________
    Deze motor wordt u aangeboden door Joppen Motoren.
    Wij zijn al sinds 1978 dé fullservice motorspeciaalzaak voor zowel gebruikte als nieuwe motoren. Mocht u interesse hebben in het inruilen van uw motor neem dan eens contact met ons op via 040 206 2033, wij ruilen alle merken en type motoren in.

    Bij zowel inkoop als inruil bieden wij een eerlijke prijs voor uw motor en zorgen voor directe betaling en vanzelfsprekend ook voor de vrijwaring van uw kenteken!

    Mocht de aanschafprijs of het bij te betalen bedrag (net) te hoog zijn voor uw budget? Wij vinden het niet meer dan normaal om het u mogelijk te maken om het totaalbedrag of restbedrag in termijnen te betalen.

    De beste ervaring krijgt u, zoals u zelf wel zal weten door middel van een proefrit. Bel ons vooraf even op en wij zorgen ervoor dat u, op een voor u gewenst tijdstip, de betreffende motor kunt uitproberen.

    Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben als één van de eerste op de hoogte van onze recentste en belangrijkste informatie. Ook onze website is altijd up-to-date met de laatste voorraad motoren, nieuwsberichten, evenementen en acties: www.joppen.nl.

    Geïnteresseerd? Neem contact met ons op of stuur ons uw gegevens zodat wij met u contact op kunnen nemen. Wij vertellen u alles wat wij weten over de motorfiets zodat u weet wat u koopt.

    Meer foto's kunt u vinden op onze website www.joppen.nl als ook extra informatie omtrent garantie en afleverbeurt en bijbehorende kosten.

    Joppen Motoren
    Strijperdijk 3D
    5595XM Leende
    T. 0402062033
    E. info@joppen.nl
     





Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Joppen Motoren
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Zwaantje" betekent: Traditioneel de nationale bijnaam voor de motoragenten van de Belgische Rijkswachters der Bijzondere Wegpolitie, die waren uitgerust met Harley-Davidsons. De laatste jaren hebben BMW's de plaats van de Harley's ingenomen. Alleen de Koninklijke Garde in Brussel rijdt nog op de Harley-Davidson *Electra Glide. De naam Zwaantje is mogelijk te herleiden tot het silhouet van een rechtop gezeten motoragent op een grote Harley-Davidson, die achter de berijder nog een stuk doorloopt en met enige fantasie iets weg heeft van een zwaan.
© 2000 - 2024 Motoroccasion