Nieuwsbrief:

SUZUKI  SV 650 A - 2018

Garantie: Nee
3131 Km
BLAUW/WIT
suzuki - sv-650-a
suzuki - sv-650-a
suzuki - sv-650-a
suzuki - sv-650-a
suzuki - sv-650-a
suzuki - sv-650-a
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2018
Garantie: Afl pakket meerprijs

Deze Suzuki SV 650 met ABS is een origineel Nederlandse motorfiets, en voorzien van een MRA windscherm, verder helemaal in originele staat.
Motor is verlaagd en de orginele delen zijn ook aanwezig om hem terug naar de orginele hoogte te brengen.
Alle boekjes en sleutels zitten bij deze motor.
Zeer lage kilometerstand, en niet van nieuw te onderscheiden.

De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Wij bieden tegen aantrekkelijke tarieven diverse BOVAG garantiepakketten aan op onze gebruikte motorfietsen. Informeer hiervoor bij onze verkoopafdeling.

Voordelig en goed verzekeren? kijk op www.motoportveldhoven.nl




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
MotoPort Veldhoven
Ook van deze verkoper:
Een stukje historie: TRIUMPH in 1956 - Na een machtsstrijd in de top van het moederbedrijf in 1956 wordt Jack Sangster directeur van de BSA group en stoot daarmee Bernard Docker uit het zadel. Hij wijst Turner aan als zijn chief executive automobile division waar Triumph, BSA en Ariel onder vallen. John Allen rijdt in datzelfde jaar met 345 km/u een record op Bonneville. Echter,de FIM (Federation Internationale Motorcycliste) wijst op een mogelijke technische afwijking op de meetinstrumenten en negeert het wereldrecord. Triumph neemt daarop juridische stappen maar deze leiden tot niets. Mike Hailwood en Dan Shorey winnen in 1958 de 500-mile endurance race in Thruxton op een T110.
© 2000 - 2024 Motoroccasion