Nieuwsbrief:

YAMAHA  MT 09 - 2024

Garantie: Ja
Nieuw
TECH BLACK
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
yamaha - mt-09
OmschrijvingTechniekBetaalgemakVerzekeringBedrijf
Modeljaar: 2024

MT-09

De eerste MT-09, die tien jaar geleden werd onthuld, bracht pure emotie en opwinding terug in de wereld van het motorrijden en gaf het startschot voor de Hyper Naked-revolutie die alles zou veranderen.
Een radicaal nieuwe machine met een groot koppel en een super wendbaar chassis: dit is een motorfiets als geen andere. De combinatie van de koppelrijke CP3-motor en het agressieve kuipwerk maakt de MT-09 tot een van de meest formidabele krachten in het aanbod van Yamaha

De agressieve nieuwe look van de MT-09 is doordrenkt van het Dark Side of Japan DNA en is ontworpen om het gevoel van de iconische koppelrijke acceleratie van de CP3 te versterken. Met een 'minder is meer'-benadering is elk detail bedoeld om de agressieve stijl van de MT-09 te versterken.

Een compact en wendbaar chassis resulteert in secuur sturen, terwijl een opnieuw gedefinieerde zithouding zorgt voor de beste en meest betrokken rijervaring in de Hyper Naked-serie. Technologie van een hoger niveau verbetert de rijervaring nog verder, met onder meer hellingshoekgevoelige rijhulp, aanpasbare rijmodi en een volledig nieuw TFT-kleurenscherm met smartphone-connectiviteit.

Beschikbaar in: Midnight Cyan, Icon Blue en Tech Black

Te koop bij Yamaha dealer Motorstore Uithoorn.
Neem contact op voor beschikbaarheid in de winkel.
Opties en Accessoires:
Fabrieksgarantie




Deze motor is geschikt voor A rijbewijs.
Motorstore Uithoorn
Ook van deze verkoper:
Wist u dat: In de motortaal "Electra Glide" betekent: In 1965 voorzag de Harley-Davidson-fabriek de sinds 1958 bestaande Duo Glide van een startmotor, zodat met een druk op de knop elektrisch kon worden gestart.Wel bleef een kickstarter aan boord. Het jaar daarop kreeg de Electra Glide bovendien een nieuw motorblok dat onder de naam Shovelhead in Harley-kringen bekendheid zou krijgen en het Panhead motorblok verving.
© 2000 - 2024 Motoroccasion